View Post →
Paksua kullia ilmaistapornoa
Posted on

Alison Tyler vs massiivinen kulli. Isotissinen sihteeri nussii toimistossa. Tuhma Natasha vs monsterikyrpä. Naisen ystävän kyrpä on iso. Lexi Diamond vs massiivinen kyrpä. Jade Jantzens vs iso musta kyrpä. Sienna Grace nauttii monsterikyrpää. Isokullinen mies panee kahta euronaista. Aasian teinihuora imee monsterikyrpää. Isokullinen mies panee kahta naista. Kuuma huora saa monsterikyrpää. Pieni aasian tyttö vs neekeri.

Vanha venäjän nainen ja hänen nuorempi naapuri. Tiukka pillu vs massiivinen kyrpä. Massiivinen kulli syvälle vittuun. Massiivinen kyrpä kurkkuun ja anaaliin. Isokullinen Kellan Hartmann panee rajusti naista. Tiukka pillu saa monsterikyrpää syvälle sisään. Voit lähettää oman seksitarinasi julkaistavaksi osoitteeseen mail a adults. Muodokas takamus, hieman pehmeää jenkkakahvojen alueella ja kolmen lapsen imettämisestä muotoaan ja kimmoisuuttaan menettäneet C-koon hieman riippuvat isonänniset rinnat.

Normaalisti vaimoni on kiltti kotiäiti, mutta kesäkuun helteiden aikaan tapahtui jotain, joka muutti elämämme. Kotikaupunkimme laitamilla on uimaranta, jossa on BeachVolley-kenttä ja mahdollisuus myös rauhaisaan auringonottoon. Tuonne rannalle vaimoni suuntasi vapaapäivänään heti aamusta. Tuona päivänä vaimoni valitsi syrjäisen kolkan rannalta ja uppoutui lukemaan kirjaa auringonpaisteessa. Muut pelaajat kuvaisivat jekun ja laittaisivat sen nettiin jollekin hupisivustolle.

Pelin hävisi afrikkalaisten porukka ja he valitsivat kongolaisen kaverin, jolla tiesivät olevan jopa heidän mittapuunsa mukaan iso kyrpä.

Naureskellen valittu mies lähti kohti rantaa ja osui siihen rauhaisaan kolkkaan, jossa vaimoni lueskeli auringossa. Muut asettuivat puskiin piiloon kännykät ja muut kamerat kuvauskunnossa, kun taas kongolainen astui metsiköstä näkyviin. Tästä eteenpäin olenkin sitten nähnyt erittäin ammattitaitoisesti koostetun amatöörivideon, voin uskoa, että miehillä on ollut hauskaa, kun he ovat purkaneet usealta eri kameralta tallenteet ja editoineet niistä yhden puolituntisen videon, jossa toinen pääosanesittäjä on minulle hyvin rakas.

Videolla pikimusta mies astuu esiin ja kävelee määrätietoisesti bikineissä kirjaa lukevan naisen luo, tuon naisen, joka on siis minun vihitty vaimoni. Miehellä on päällään vain valkoiset koripalloshortsit ja lenkkitossut, paitaa ei ole ja lihaksikas musta vartalo kiiltelee pelin aiheuttamasta hiestä. Vaimoni luo päästyään mies sanoo jotain ääni ei ole kuulunut niin kauaksi missä kuvaajat piileskelevät ja vaimoni kohottaa päänsä kirjasta maaten edelleen vatsallaan, missä asennossa siis kirjaa oli lukenut.

Samassa mies laskee shortsinsa nilkkoihin ja veltto, todella pitkä ja paksu musta kulli paljastuu housuista. Vaimoni kavahtaa hieman, mutta melkein saman tien hän näyttää naurahtavan ja yllätyksekseni tarttuu kiinni tuohon elimeen. Rakkaani runkkasi miestä kaksin käsin ja kulli alkoi kovettua.

Saatuaan kyrvän puolittain pystyyn vaimoni alkoi suudella sen tummanpunaista terskaa.

...