Valintatalo noljakka vaimo venäjältä kokemuksia

Posted on

Etsi Toggle navigation Valikko. Onko kenelläkään tietoa minkälainen sivusto tuo vaimovenajalta. Ei tunnu mistään löytyvän tietoa tuosta sivustosta. Mitäköhän muita samanlaisia deitti sivustoja on, jotka ovat hyviä ja luotettavia ja ilmaisia? Läskiä piisaa Ehdottaisin että nettideitti palveluista tehtäisiin virallisen valvojan alainen sivusto jossa liian kauan viihtyneet jämä-ämmät karsittaisiin pois heti kättelyssä. Tuttavapiirissäni on kolme miestä, joista kaksi meni venäläisten kanssa naimisiin.

Kynivät rahoista ja jättivät. Kolmas on seurustelun alussa ja tuntuu olevan jo tiukassa kaulapannassa. Kolme on aika pieni luku jos vertaa kuin monen jätkän omaisuus on lähtenyt suomi muijan matkaan. Itse olen yksi näistä. Joo mäkin tunnen tuttavia jotka otti venäläisen naisen. Vei kaikki rahat ja otti vielä hengen lopuksi. Hautajaiset pidettiin mutta veivät kukat haudaltakin.

Sen verran pahoja ihmsiä ovat, ei kannata lähtee sellaiseen mukaan. Tosin tunnen kyllä suomalaisnaisiakin jotka on tehnyt samat temput mutta kotimainen on aina parempi vaikka sitten vähän huonompikin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Itselläni oli ihan ehta Suomilortto. Työ ei maistunut pätkääkään, kalja kyllä sitäkin paremmin. Noh, tässä tapauksessa paha sai palkkansa. Eikä sitten kannata haudata suomalaisia uhreja sormukset sormessa. Läpimädät idän paholaiset kaivaa muuten haudan auki!!!

Ja se avioehto kannattaakin tehdä ainakin suomalaisen naisen kanssa avioituessa. En ole niin tyhmä etten tätä tietäisi. Osaan kyllä toimia niin, että taloudellista vahinkoa ei itselleni tule.

Olen vain saanut tarpeekseni suomalaisista naisista. Minulle on jäänyt vain sellainen ylimielinen ja tasa-arvon liikakorostamisen kuva suomalaisista.

Lisäksi en ole ulkonäöltäni sitä tasoa, että voisin saada suomesta haluamani tasoisen naisen. Näinhän se menee, tarpeeksi ruma pitää olla, että joutuu lähtemään itää kohti.

Kun katsoo Suomessa olevia vastaavia pariskuntia, suomalainen äijä on lähes aina ruma kaljamaha. Nythän on niin, että jokainen saa tehdä elämällään mitä haluaa. Mitäpäs me ollaan jeesustelemaan ja jakelemaan neuvoja. Myös meissä suomalaisissa on näitä onnenonkijoita pilvin pimein, mutta se vain tuntuu olevan suotavanpaa, kuin että olisi kysymyksessä venakko. Venäläiset naiset ovat kyllä erittäin vaativia ja hyvin tietoisia omasta korkeasta tasostaan.

Miehellä pitää olla sekä ulkonäköä, että rahaa elättää tämä nykyvenäläinen laatutietoinen nainen. Aloittajan kannattaisi ehkä ennemmin harkita Thaimaan tyttöjä. Tämä ei kyllä pidä 6. Venäjällä huippukauniit naiset etsivät useimmiten älykkäitä ja raavaita miehiä.

Suomessa taas kauniit naiset etsivät mallipoikia itselleen. Oikeastaan tässä voisi ottaa Venäjään mukaan koko Neuvostoliiton, kun kaikki ne melko samanlaista kansaa on. En väitä etteikö Venäläiset osaisi vaatia mieheltä samalla tavalla kuin muutkin naiset. He arvostavat korkeammalle sellaisia asioita, joita esim. Suomalaiset eivät arvosta niin paljoa. Tietoa olen saanut yhdeltä kielikurssilta tapaamaltani Venäläiseltä.

Lisäksi Venäjän alueella asuu "hieman" enemmän ihmisiä vrt. Voisitko kertoa, mitä ovat ne sinulle merkittävät asiat, joita itänaiset arvostavat, mutta suomalaisnaiset eivät? Suomalaisten naisten mielestä miehen pitää olla pitkä, tumma ja komea. Ei ole väliä vaikka miehillä olisi apinan pää. Kumma juttu, kun miehet tällä palstalla yleensä valittavat venäläisnaisten yhteydenotoista, että sinun kohdallesi ei ole sellaista napsahtanut.

Mielestäni on kummallista että palstan miehet aina valittavat suomalaisista naisista ja että nämä on femakkoja ja kuinka thaikut ja venakot ovat niin naisellisia ja antaa miehen olla miehiä ja läpälää.

Mutta jos suomalainen nainen olisi luonteeltaan "naisellinen" ja haluaisi olla kunnon vaimo kotona ja miehensä elätettävänä niin suomalaiset miehet haukkuvat heidät silti pystyyn, silloin suominaiset ovatkin piloille hemmoteltuja prinsessoja. Mikä teitä vaivaa kun mikään ei koskaan kelpaa? Kyllä miehelle kelpaa, se. Kun vielä nainen on hiljaa ja antaa miehen olla ja mennä niin, kelpaa.

Kaiken kukkuraksi jos olet aina valmis peuhaamaan peiton alla kun hän haluaa, tämä kelpaa suomalaiselle miehelle. Mitä suomalainen nainen haluaa ja mitä saa? Samaa voisin sanoa naisista. Anoppini oli kova naistenasiain ajaja ja vaati tasaarvoa, mutta ei ottanut vastuuta teoistaan. Sen jälkeen ei hänellä enään ollut mitään vaatimuksia. Sama tilanne nyt erään venäkon kanssa josta yritän päästä irti. Vaatii, Vaatii mutta ei suostu keskusteluun että voisi nepäkohdat selvittää.

Elikä e8i ole korvia kuunnelle. Suomen naisissa vähän samaa vikaa. Niin ei sumalaisen naisen tarvi olla hiljaa. Venä läinen naiskulttuuri on tosiaan että mies on porukan pää. Ite oon nyt 2 kk teittaillut venäläisen naisen kanssa. Hän jopa itse otti yhteyttä sähköpostin kautta, oli nähnyt mun kuvan jollakin reffi sivulla. Kysyin miksi ei ole hällä venäläistä miestä vastaus oli että ne ei tee töitä juovat ja eivät arvosta naista.

Kuyllähän suomestakin löytyy tollasia meitä miehiä, tosin ite en allekirjota sitä. Mitä tulee sit sinne peiton alle menemiseen, niin varma merkki on että parisuhteessa on ongelmia jos läheisyyttä ole kuin pakosta vaan.

Ite olen suomalaisiin naisii sen verran pettynyt että syy miksi aloin teittailemaan venäläisen kanssa, varsinkin kun vaikuttaa kirjeiden perusteella ja avoimuudelta ihan fiksulta. Tarkoitus käydä Transsiperian matka venäläisnaisen kanssa. Osaan venäjää mutta pitää vielä hieman petrata. Yksi rahankysyjäkin on ollut mut niistähän pääsee helposti eroon: Itse itänaisiin tutustuneena haluiaisin sanoa kommentin näihin.

Ensinnäkin minun on hyvin vaikea uskoa että itänainen noin vaan ottaisi miehiin yhteyttä, paitsi jos eivät ole pietarista tai asuvat suomessa. Uskoisin että niistä itänaisista missä tässä ketjussa puhuttiin, tarkoitettiin paremminkin niitä itänaisia, jotka eivät oikeasti ole edes olemassa. Puhutaan niin sanotusti huijareista.

Vaikka venäjällä onkin paljon tämän sortin kulkijoita ei se kerro koko totuutta heistä. Uskoisin että pitäisi asua siellä jonkin aikaa pääsemällä niinkuin sisään heidän kulttuuriin. Itänaisilla on parempi taju parisuhteesta kuin suominaisella, mutta he ovat silti jotenkin epäluotettavampia kuin suominainen. Eli heidän kanssaan pitää olla tarkempi. He ovat avoimempia kuin suomalaiset ja heillä on läheisemmät suhteet perheeseen kuin suomalaisilla yleensä.

He saattavat vaatia paljon mutta pystyvät antamaan myös paljon. Suhde heidän kanssaan on vaativampi kuin suomalaisen kanssa. Miehellä on enemmän miehen rooli ja naisella naisen, toisin kuin Suomessa jossa miehen pitää olla kumpikin mutta nainen saa olla niinkuin haluaa.

Eli roolit on selkeämpiä idässä. Vaikka pitää ottaa huomioon se, että kun itänainen muuttaa suomeen saattaa ajatukset muuttua myös. Ne itänaiset jotka ovat asuneet suomessa jonkun aikaa ja mitä olen nähnyt, niin he ovat kuin varjo heidän kanssasisaristaan omassa maassaan. Kummasakin on puolensa ja kukin valitkoon sen mikä parhaiten itselle sopii. Vaikka olen huomannut heissä olevan paljon epäluotettavia niin olen silti viehättynyt heistä. En ole viehättynyt tai sitten hyvin harvoin suominaisesta, joten koen omalla kohdallani että sellainen nainen jossa on niitä itänaisen piirteitä joita itse olen huomannut sopii minulle parhaiten.

Vaikka se ei sovikkaan kaikille, niin minulle se sopii oikein hyvin. Joo mulla oli sellainen itänainen ja sitten valitti että ei menty naimisiin, kun kuulemma edellinen suomi aviomies kosi kahden päivän tutustumisen jälkeen, muttei halunut vastata kysymyksiin joilla halusin tietää vähän henkilökohtaisempaa ja kuka hän on, kuin vain että on venäjältä. Joten siksi olen vähän pettynyt. Aina kun asiasta tuli puhe, ei halunut puhua tai ei halunut vastata, rupesi vain haukkumaan epälijäksi, valehtelijaksi huijariksi, bluffiksi ja ties mitä.

Hän on kiutenkin ollut täällä jo noin 9 vuotta. Suomen kansalaisuudenkin saanut ja ilmeisesti omaksunut jo suomalaisen naisen tavat. Minulta sai 2,5 vuotta, Ja matkojakin olin maksanut, kaikella tavalla auttanut ennenkuin minulle selvisi että ei käy kun ei suostu asioita ja mahdollisita väärinkäsityksiä selvittämään.

Tuo aika hyvin kuvastaa tätä itäkulttuuria ja kun se yhdisteään suomen kulttuuriin. Sanon näin sinulle kun tiedän omasta kokemuksesta. Hän ei ollut valmis oikeasti suhteeseen kanssasi, mutta olisi halunnut namisiin koska siihen olisi ollut joku hyvä syy, ikävää siinä on se ettei hän halunnut sitä tietoa sinulle antaa. En yllättyisi jos siihen liittyisi jotain sellaista mistä et pitäisi. Mutta tuo ei silti kuvasta kaikkia naisia idässä vain osaa heistä. Eli pettymyksiä saattaa tulla myös. Kaikki venäläiset naiset ei tietenkään ole samanlaisia.

Senverran sain tietää että oli ollut suomalaisen kanssa naimisissa ja suhde ei toiminut, kuinka kauan avio kesti sitäkään ei tiedossa. Sanoi että häntä ei miehet jätä, hän jättää miehen, mutta nyt kävikin toisin päin. Olen samaa mieltä tuosta mitä sanoit tiedon annosta. Toiveeni oli että jos on jotain sellaista mikä on hankalaa kertoa niin sanoin että on parempi että tiedän, koska joskus tulee sellaisetkin asiat julki ja sitten se vasta piinallista. Jos jotain sellaista mikä ehkä hävettää ja se paljastuu vasta naimisiin menon jälkeen niin ei tunnu kovin luotettavalta henkilöltä.

No, tämä oli kokemus sekin. Itse olen työni kanssa matkustellut 14 vuoden ajan ympäri maapalloa useissa maissa aina Sidneystä Amerikkaan ja sillä välillä, joskus melkein enemmän ilmassa kuin maassa. Joten olen tavannut kaiken värisiä, kielisiä ja eri kulttuureista olevia niin myös eri sosiaalisella tasolla olevia yksilöitä. En vain jostakin syystä osannut lukea häntä tarpeeksi ajoissa niin olisin säästänyt molempia.

Olin varmaan liian sinisilmäinen ja rakastunut ihan oikeasti. Vastaan sinulle vielä, ei koskaan oikeasti voi tietää miten joku asia menee, varsinkin ihmisten kanssa, oli ne sitten mistä maasta tahansa. Minusta sinä et tehnyt virhettä teit kaiken aivan oikein, se ei vaan silti toiminut. Ehkä siitä pitäisi oppia jotain tai sitten ei, mutta kokemuksena se varmasti oli arvokas. Ehkä jos vastaavaa joskus sattuisi niin osaisi jo aikaisemmin tarttua niihin asioihin mitkä voisi auttaa.

Niissä saattaa olla vaan se vaara että voi pilata mahdollisuuden sellaiseen mitä on toivonut itselleen. Vaikka olen ulkopuolinen niin uskon ettet voinut hirveästi vaikuttaa tapahtumiin saati niiden lopputuloksiin. Laittaapa kertoen mistä nuita veneäjän neitoja löytyy.

Tiiän jo alakaessa että että ei ne sen huonompia ole kuin nämä meijän kaljapöhöt huutajat. Olet oikeassa mitä kirjoitat, se mikä tässä on se vaara on että tulee liian varovaiseksi.

Arvostan että olet niin asiallinen. Koska jo ajattelin olinko ollut liian kova henkilöä kohtaan. Toisaalta tämänlaatuiset asiat on mielestäsi selvitettävä siksi että ei sitten myöhemmin tulisi vaikeuksia, kuten jo aikaisemmin mainitsin. Pahinta tässä on se että edelleen en saa kyseistä henkilöä pois mielestäni. Sen olen tästä oppinut että varovaisemmaksi olen tullut, ja yritän tulevaisuudessa selvittää nämä asiatyypit ennen kuin kiintymys tulee liian suureksi. Silloin luulisin että pääsee nopeammin selville miten asianlaita on.

Teen tämän tietenkin vähän sillälailla journalistin tapaan ja pyrin siihen että en loukkaa vastapuolta. Tuumin että sen Transsiperian junamatkan aikana asia selviää mutta eei ole tarkoitus kiintyä liiaksi. Tapasin ihanan naisen Venäjältä, kolmekymppinen neitokainen. Mukavat jutut ja kirjoitellaan ja tekstataan päivittäin sekä chattaillaan. Oikeastaan hän bongasi minut suomalaiselta deittipalstalta. Nyt hän on tulossa tänne pariksi viikkoa. Tarkoitus kierrellä Suomea ja tutustua Englannilla on tultu toimeen.

Yksi asia minua tässä häiritsee. Hänen valokuvat ovat olleet teknisesti liian korkeatasoisia ja ympäristöt kans. Eli kuvat eivät ole olleet sellaisia napattuja vaan ne enempi poseerauskuvia. Ryhmäkuvia sukulaisista tai kavereista ei ole näkynyt. Sukulaisia asuu myös ulkomailla, hyvissä töissä, koulutettuja ihmisiä Olen hälle kertonut että en ole rikas, olen eronnut ja työ on kovaa ja palkka huono.

En ole luvannut mitään jetsettiä elämmään. Vain kovaa työtä ja keittoa pöytään. Kuitenkin hän on tänne tulossa Ei teitä kaikkia suomalaismiehiä älykkäiksi voi kehua. Monesti ollaan muiden tyttöjen kanssa putsattu rahat suomalaismiehiltä venäläisnaisina esiintyen.

Muun muassa itse harrastin tätä c-datessa ja match-deittipalvelussa. Googlesta haettiin kuvat ja sitten vähän huonolla suomella pistetään viestiä Terveisin "Oksana, Olga ja Nadja". Miksi pitää mennä hakemaan rajan takaa vaikeuksia, kun niitä löytyy kotimaastakin. Kyllä suomessakin on itsetietoisia, seksikkäitä, vaativia, kiukuttelevia naisia. On niin ihana nainen, Luotan ihan satana. Enkä ole vielä paljoa rahaa lähettänyt.

Sanoi että ei halua lähettää huono laatuisia kuvia, etten joutuisi pettymään. Siinä olet oikeassa, että miehessä vika. Liian kiltti olen ollut. Ex-vaimo kulki harrastuksissa ja minä pidin kotia pystyssä ja hoidin lapsia toistakymmentä vuotta työn käynnin ohella Jos alotin jonkun harrastuksen pääasiassa urheilua niin minä olin se joka jousti menoissa jos ne oli päällekkäin.

Kyllä suomessakin on itsetietoisia, vaativia, kiukuttelevia naisia. Juuri näin mutta ongelma on se kun he eivät pysy naisina, joka haluaisi lämpöä ja hellyyttä. Ja kohta tämä nainen menee jonnekin paikalliseen puljuun kyselemään matkalippujen hintoja ja sitten surullisena lähettää viestiä sinulle ettei hänellä ole varaa matkustaa luoksesi, sinun täytyy maksaa. Että voi ihminen olla tyhmä, täälläkin on pilvin pimein kerrottu vastaavia tarinoita kuinka jotkut tatjanat on muka löytäneet suomalaisen miehen suomalaiselta deittisivulta ja kirjoitelleet huonolla enkulla jotain sokerista soopaa ja sitten on alkanut rahan kinuaminen.

Sinäkin toope olet jo jotain maksellutkin? Ota oikeasti selvää asioista, nämä huijarit usein käyttävät joitakin hyvännäköisiä mallikuvia ja melko nopeasti alkavat puhua rakkaudesta ym. Aikaa on jo kulunut siitä kun viimeksi tänne kirjoitit.

Tiistain ja keskiviikon kauppa on kiinni, ja uuden nimen alla se avaa ovensa ensimmäisen kerran torstaina. Kun eläkkeellä oleva pastori Olavi Huovinen kd. Kaatuneet ja kaatumisvaarassa olleet puut työllistivät pelastuslaitosta tiistaina kello Tämän kesän hittituote on kaasukäyttöinen hyttyskarkotin.

Ne ovatkin olleet useista kaupoista paikoitellen Pohjois-Karjalan sotkuiset pihat ovat nousseet jälleen otsikoihin Rantakylän Aaponpuistikon sekä Outokummun keskustassa sijaitsevan, Maskun entisen Uusimmat uutiset Tekoälyn vaikutuksia työelämään luotaava raportti julki 2: Useat republikaanisenaattorit vaativat, että siirtolaislasten erottaminen vanhemmistaan lopetetaan 1: Bernerin puheet pysäyttivät sähköpyörien kaupan keväällä 1: Joensuun Maila voitolla juhannustauolle - "Tasoero konkretisoitui lukemina" Jasmin Pyöriäinen eroaa Kiteen valtuustosta Kauppahallin paikkaa pohditaan vielä - PKO vaatii siirtämistä torin aurinkoiselle puolelle Puuskainen tuuli kaatoi puita Joensuussa Noljakan valintatalon apulaismyymäläpäällikkö Sanna Pippuri järjesteli perjantaina kaupan tyhjentyviä hyllyjä.

Noljakan Valintatalossa Joensuussa tyhjennetään hyllyjä vauhdilla, koska kauppa muuttuu ensi viikon torstaina K-Marketiksi. Päivän luetuimmat Raatekankaan uusi liittymä avataan liikenteelle keskiviikkoiltana - päällystystöistä muutoksia liikenteeseen vielä seuraavillakin viikoilla Poliisi tutkii: Mies ahdisteli naista lieksalaisessa kaupassa - yritti suudella väkisin hyllyjen välissä Raskas ajoneuvo suistui osittain tieltä - Maa-ainesta levisi kahdenkymmenen metrin matkalle Lieksassa Rivitalossa syttyi tulipalo Rantakylässä - Poliisi: Selkeätä syttymissyytä ei saatu selville Jos lapsi rääkkää eläimiä, julma harrastus voidaan verottaa vanhempien pussista - Tämä on lokin hinta Tivolissa Joensuussa pilkan kohteeksi joutunut romaniperhe teki rikosilmoituksen - poliisi pyytää havaintoja muilta asiakkailta Yksi Ilosaarirockin esiintyjistä perui — Tilalle countryräppäri Meteorologi puntaroi Pohjois-Karjalan juhannussäätä:

.. marraskuu Googlettamalla "venäläinen vaimo" ja "postimyynti morsian" löytyy yrityksiä, jotka välittävät naisseuraa. Parhaat vaimot Venäjältä -sivusto. Tätä ennen ne olivat olleet joko ruotsiksi tai venäjäksi ja luettu Kiviniemi , 9. Kylä laajeni luvulla Niinivaaralle ja Noljakkaan. Lisäksi sen aikaisia tunnelmia kuvastaa hyvin Joensuussa käyty keskustelu kadun nimeämisestä .. VALINTATALON KORTTELI 43 Asemakaavan muutos Vireilletulovaiheen yleisötilaisuus. 5. marraskuu Ajattelin kysyä viisaammilta, kun itsellä ei ole paljon kokemusta näistä Venäjän naisista. Minuun otti yhteyttä kolme viikkoa sitten treffi palstan. 1. joulukuu Noljakan Valintatalo joutui ryöstöyrityksen kohteeksi lauantaina iltapäivällä. 5. elokuu Noljakan Valintatalossa Joensuussa tyhjennetään hyllyjä vauhdilla, koska kauppa muuttuu ensi viikon torstaina K-Marketiksi. Tempo: Anttilaa vastapäätä Valintatalon talossa teinipaikka. Suosittelen Noljakkaan muuttoa, sillä parempaa asuinaluetta ei löydy edes Oulusta. tuo uusi lentolippujen hintasysteemi, kannattaako sieltä lentokoneella muka kulkea. kansainvälisimpiä paikkoja, varsinkin venäjää kuulee kadulla paljon.

Sihteeriopisto oppilaat alastonsuomi videot

Valintatalo noljakka vaimo venäjältä kokemuksia