Www com liukas pimppi

Posted on

www  com liukas pimppi

Kärsin samasta ongelmasta, todella runsaasta kosteudesta. Vaikka lantionpohjalihakset on ihan ok kunnossa, niin eipä sekään aina auta, kun kitkaa ei vain synny tarpeeksi. Siinä menee tunto sekä itseltä että mieheltä. Ja tuo "kuivaile välillä" vinkki ei valitettavasti toimi - testattu on. Kosteutta ei onnistu pyyhkimään emättimestä paperilla tai pyyhkeellä, koska se on siellä todella syvällä, emättimen perukoilla, ja sitä paitsi sitä tulee silmänräpäyksessä lisää.

On kiva kiihottua, mutta rajansa kaikella. Me tehtiin niin että avovaimoni oli kontallaan sängyllä pylly pystyssä,sitten menin sisään ja yhdessä hitaasti "junana" laskeuduttiin alas niin että avovaimoni suoristautui sängylle vatsalleen makaamaan ja minä olin koko ajan sisässä.

Sitten laitoin omat jalkani kultani jalkojen ulkopuolelle ja hän laittoi jalat yhteen. Mies voi tässä nousta kontalleen jalat edelleen naisen jalkojen ulkopuolella. Kun nainen tässä kohti puristaa jalkansa ja pakarat yhteen niin puristus hippelin ympärillä lisääntyy samoin kun kitkakin. Toinen minusta todella hyvältä tuntuva tapa,silloin kun hän on oikein liukas, on se ettei mies koko ajan ole kokonaan sisällä vaan liikuttaa lantioitaan vain aivan huulilla Peppuseksissä pitää naisen olla tosi kiihottunut ja kalun kunnolla liukastettu.

Tykkään näillä ehdoilla siitä, että mies tulee niin sanotusti B-rappuun. Tleensä kun menee etuosastossa litinäksi ja lotinaksi, sanon, että nyt on takapuolen paikka. Tuo on parempi kuin pyyhkeet yms, ei yhtään jännite pääse vähenemään ja molemmilla jatkuu kiva. Se imee liian kosteuden, mutta pitää sitten paikat kuitenkin kiiltävän liukkaina Lyhyt ja ytimekäs vastaus.

Kannattaa kokeilla vaikka suihkussa pylsimistä. Mitä märempi mirri sitä parempi! Se on oikein ihanaa Voipihan sitä vaikka käydä nuolemassa 'liiat pois', sehän on aivan upeaa! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Tiedän naisena sen, että minulle itselleni suurin kiihotus on se, että kumppani on erityisen kiihottunut juuri minusta ja näyttää sen minulle.

Ja jos tuota minun kostumista ajatellaan, niin sitä voi verrata siihen, että jos esileikkien aikana tai ihan vaan pussaillessa kiihkeästi on alkkarit jalassa, niin ei niitä kyllä enää niiden leikkien jälkeen viitsisi jalkaan pistää, sen verran litimärät nekin on.

Joskus jopa farkutkin on jalkovälistä kohtuu märät. Ja nesteet lähtee valumaan sitten pitkin reisiä ilman alkkareita. Liukkarihan tuo minun mielestäni hieman kitkantuntuisen liukasteen, mutta minun oma liukasteeni tuo todella liukkaan luikasteen En tietenkään tiedä "nautinto fiiliksestä" miesten lukumäärää mutta sen tiedän että miehet kiihottuvat helpommin näkemästään kuin naiset. Joten uskon ison osan miehistä pitää sinun märkyyttäsi plussana ei tietenkään kaikki Itselleni oli uutta että nainen voi oikeasti noinkin paljon kostua, ja se oli vain plussaa.

Jotenkin sitä vain toivoo, että jossain elämän vaiheessa olisi törmännyt samalla tavalla kostuvaan naiseen kuin sinä. Silloin voisi puhua kokemuksesta: Harjoitapa lantionpohjanlihaksiasi samat kuin pissaa pidättäessä ja käytä niitä sitten yhdynnän aikana siten, että puristelet niillä miehen kalua rytmikkäästi. Se taatusti lisää juuri oikeanlaista kitkaa ja miehen nautintoa - ja toivottavasti myös omaasi. Ainakin itse huomaan joka kerran, kun vaimo niitä käyttää, ja se on kuin piste ii: Lähinnä kai noita tulee treenattua hieman eri taktiikalla Joskus kun pistää surinan päälle, niin on ihan kiva kuulostella, miten surinan ääni muuttuu, kun dildoa kovasti puristaa.

Mutta kaikesta huolimatta, ihan normireikä, eikä mikään tiukka. Ja asia käännettynä toisin päin: Liityn yhteenvetoosi vaikka mies olenkin. Kun omistat sellaisen pimpsan josta useat miehet fantasioivat, itseni mukaan lukien niin silloin normaali "tiukkuus" saa riittää. Jos miehen mielestä siinä ei ole tarpeeksi puristusta, niin menkööt kasvattamaan omaa elintään ;.

Sitä paremmaltahan se vain tuntuu, molemmista osapuolista, mitä märempi on, on kuule sellaisiakin naisia, jotka ei tahdo kostua millään, eli siis varsinaisia "kuivapimppejä". Ole vain onnellinen, että satut omaamaan kostuvan tavaran, silloin se seksi "luistaa" niinkuin kuuluukin. Ja sitä kitkaahan ei yhdynnässä tarvita, jos kovin on kovasti kitkaa, niin kipeästihän se käypi. Ehkä minä sitten tosiaan stressaan asiasta ihan turhaan. Kyllä näin on, että turhaan kannat huolta ja stressiä tuosta asiasta, se on vain tosi hyvä asia, ja nautinnollinen.

Kyllä sellainen liisteriä valuva nainen on täysin tarpeeton Kyllä se totuus on siinä, että kitkaa ja hankausta pitää olla, jos haluaa kunnolla nautiskella. Jotkut aina välillä inttävät jotakin muuta, mutta kaikki tietävät, että kullia voi tuntitolkulla pitää liisteripurkissa, mutta mitään hekumaa siitä ei saa. Ei se runkkauskaan ole pelkkää kädessä pitämistä,,,,jostakin syystä se käsi kummasti jyystää edes takaisin Meillä ainakin puoliso on niin märkä, että emätinerite valuu läikäksi lakanalle, mutta miehenä pidän sitä kohteliaisuutena jota olisi vaikea feikata.

Me molemmat myös jotenkin kiihotumme lisää, jos naidessa märkä pillu maiskahtelee työntöjen tahdissa. Uskoisin kitkaa vaativien kirjoittelijoiden olevan mopopoikia, jotka ovat tottuneet ktkaan runkatessaan ja vaativat siksi yhdynnässäkin samanlaista kitkaa.

Sinua taisi askarruttaa, jos liika märkyys on pahaksi varsinkin pienipeniksiselle. Itselläni on useankin naisen mielestä keskimääräistä hoikempi kulli, mutta ei siitä itselle mitään haittaa ole ollut tosi märkääkään naidessa. Minulle paras mielihyvä tulee, jos onnistun tuottamaan orgasmeja naiselle. Yleensä orgasmi tulee helpoiten, jos pillu on todella märkä. Oma siemensyöksy tulee myös fiiliksenkin takia helpoiten, jos puoliso on juuri laukeamassa. Luulin joskus samanaikaisten orgasmien olevan vain juttuja, mutta nyt niitä on itse kokenut jo monet kerrat, joten uskottava ne on todeksi.

Ennen parisuhdetta naiminen oli enemmänkin suoritusta ja vasta parisuhteessa seksistä tuli aidosti tyydyttävää. Hyvä käteenveto voitti aikanaan sinkkuajan sinkkuseksin, vaikka sen huomaa vasta kun on parempaa saanut. Pyydäpä että äijäsi panisi sinua peppuun, ei voi ainakaan sanoa ettei olisi tiukkaa saanut.

Sulla kun sitä voiteluainetta on ilmeisesti omastakin takaa ;. Olen myös aina kun kiihotun tosi märkä ja mieheni pitää siitä todella paljon, eikä hänelläkään ole mikään jättikalu.

Joskus olen yksinkertaisesti pyyhkinyt itseäni vaikka asennonvaihdon yhteydessä, vähän auttaa Meitä se ei ole pahemmin haitannut, litinä ja lätinä vain kiihottaa molempia: Tyttöystäväni oli kanssa ennen huolissaan siitä että olisi "liian märkä"..! Valui jaloille, pimppi oli erittäin liukas jne. Kesti joitain kuukausia vakuutella, että se on vain ja ainoastaa ihanaa, todella kiihottavaa ja äärettömän hyvän tuntuista.

Jos olisin voinut asiaan vaikuttaa, en missään tapauksessa olisi halunnut vähentää märkyyttä tai liukkautta - se oli aivan hillitöntä herkkua!

Joten ole vain iloinen, minäkin olisin jos olisin tuo miehesi. Ja jokaiselle on jossain se joku ja sen kun löytää ei ole värkin eikä vehkeen koolla MITÄÄN väliä,jos pitää miettiä kaikkea mitä alapäässä on sillon ollaan kyllä väärän partnerin sängyssä.

.. Www  com liukas pimppi

Hd anal love

Masturboinnista seuraa seksin aakkosia tuulan vittu se kun tätini on teini pika oulu aasian pillut edestäpäin global-academy. Pimppi wikipedia tissit omakuva. maaliskuu Tunsin pimpin kostuvan. Vilkaisin .. Pillu kostui aina vaan enempi ja oli liukas kullin luistaa. Pimppi sykki ja häpyhuulet olivat turvoksissa. Liukas Pillu. nämä videot ovat vintage seksiä vanhempasi katseli. naiset ovat karvaisia, seksi on luonnollinen, ja seksi on mahtavaa. vintage sex elokuvat. On kiva kiihottua, mutta rajansa kaikella. Tartuin Tarmoon ja odotin hänen halaavan minua. Tulin uudestaan kaupan puolelle ja näin miten joku iso jässikkä retuutti pahalle haisevaa ulos. Terska ei peittynyt käsien piiloon vaan kiilteli vaativana peukalohangasta. Oliko se oikeasti Tarmo? Se teki elämästäni nautinnon tuskaa.

Www com liukas pimppi